Fri frakt för beställningar över 350 Kr
30 dagar pengarna tillbaka garanti
0
Fortsätt handla
Totalt: 0 kr

Frakt

Beställningar skickas vanligtvis inom 1-2 arbetsdagar. Det tar tid att producera gravyrer av högsta kvalitet på våra rostfria hundbrickor och vi vill försäkra oss om att vi bara skickar högsta möjliga kvalitet.

Du kan förvänta dig ditt paket inom 5-7 dagar efter utskick, med undantag för helger och helgdagar.

Returer

Vi hoppas att du gillar ditt köp, men vi förstår att vissa saker ibland inte går som planerat. Om du av någon anledning inte är helt nöjd med en produkt kan du returnera den till oss för utbyte eller mot full återbetalning minus fraktkostnader. Returer måste vara oss tillhanda inom 30 dagar efter det att du mottagit varan. [Ex: Om du fick din beställning den 1: a i månaden, skulle den behöva levereras tillbaka till oss den 30: e.] Returer levererade efter 30 dagar och upp till 60 dagar kommer att utfärdas i form av butikskredit. Vi kan inte acceptera returer senare än 60 dagar efter det ursprungliga beställningsdatumet.

Returkostnader är köparens ansvar. Återlämnade varor måste levereras till oss oanvända, i originalförpackning och i det skick de mottogs. Annars är de inte berättigade till återbetalning, alternativt kan ytterligare avgifter tillkomma. Vi kan inte hållas ansvariga för föremål som är skadade eller förlorade i returfrakt, därför rekommenderar vi en försäkrad och spårbar posttjänst. Vi kan inte utfärda en återbetalning utan ett faktiskt mottagande av varan eller bevis på mottagen returleverans.

För att returnera, maila oss på contact@idbrickahund.se för att begära ett returtillstånd. Ange de beställningsnummer och artikel(lar) du vill returnera.

Återbetalning

Du kan förvänta dig att få din återbetalning inom fyra veckor efter att du skickat tillbaka ditt paket till oss. I många fall kommer du att få en återbetalning tidigare, men vi beräknar fyra veckor baserat på följande faktorer:

-Den tid som krävs för returfrakt (upp till 14 dagar)

-Produktinspektion på vår returanläggning (upp till 5 arbetsdagar)

-Bearbetning av din finansiella institution (upp till 5 arbetsdagar)

Vi kommer att utfärda återbetalningen till betalningsformen som användes för att göra köpet.